Referenties

 

“In de kerstvakantie kregen de kinderen van de vakantie opvang van Kinop Kinderopvang een workshop Djembe van MudansA. De kinderen waren nieuwsgierig toen ze  al die verschillende trommels zagen en mochten bij de start van de workshop eerst spontaan de trommels uit proberen. De docent maakte daarna een praatje met de groep kinderen en deed dat met zoveel enthousiasme en humor dat iedereen zich op zijn gemak voelde en luisterde.
Het was heel gezellig en leerzaam om samen te trommelen, uit je dak te gaan en verschillende ritmes uit te proberen. Het werd echt een feestje voor de kinderen. Zeker toen twee Afrikaanse kinderen begonnen re dansen en andere kinderen mee begonnen te dansen op de trommelmuziek.
Deze workshop was echt een aanrader!!”
Evelien Buijnster Pedagogisch medewerker Kinop

“If you have communication trouble in your company, school, international organization, then a MudansA drum session should help you getting people to open up.
They will “talk to each other” with a drum, a stick, a handclap, a touch.
They will listen and hopefully will experience that exciting feeling of being part of something bigger.
Het was erg goed om te zien hoe je andere mensen de leiding gaf, de deelnemers moesten naar elkaar luisteren en kwamen stapje voor stapje uit hun “comfort Zone
Anne Catherine Meyer  – Organisatie Swingjevrij

We hebben allemaal erg genoten van deze sessie, heel ontspannen en humoristisch gepresenteerd. De tijd vloog (helaas) om. De humoristische en ongedwongen presentatie en het plezier dat de muzikanten uitstraalde vonden we erg leuk.
De interactie tussen de muzikanten en de familie en vrienden van Margaretha was super.
Het ging spontaan en de mensen gingen stapje voor stapje over hun grenzen heen.
Een leuke beleving. Even aan niets hoeven denken en gewoon doen.
Ga zo door. Het is een enorm leuke ervaring en het zet jouw zorgen even aan de kant.
Verjaardag Magaretha ten Hulsscher – Henk en Vrougje Fikke – 40 deelnemers Almere       


Wat een enthousiaste workshop hebben jullie gegeven.

Een startactiviteit voor jong en oud om samen het straatfeest sfeer te geven.
Dit doel is zeker gehaald.
Zo goed om samen te trommelen. Iedereen werd heel enthousiast en zelfs de mensen die niet actief meededen hoorden onze inzet. Leuk om samen te doen en heel gezellig.

Het aanstekelijke enthousiasme zorgden voor een gemeenschappelijke sfeer.
Trommelen in een ritme. Trommelen met verschillende ritmes in groepen.
Samen trommelen om uit je dak te gaan.
Boomwhackers om in ritme verschillende toonsoorten te horen.
Afsluitend samen weer trommelen.

Met heerlijke percussie en goed georganiseerd rondom regen, onweer en afsluitende stralende zon…!
Ook de inzet van de Boomwhackers was erg verrassend.
Niemand kende de buizen en dat was erg leuk. Het geluid van de Afrikaanse trommels ging de hele wijk door. Was goed om achteraf te horen. Iedereen heeft genoten van het samen muziek maken.
Karin Bliemer – Muzie-Kaatje – Muziek docent – Straat feest organisatrice

Ik had het eerlijk gezegd nooit zo op djembé workshops, maar voor de openingsdag van ons gebouw raadde iemand ons een workshop van MudansA aan. Er kwamen veel verschillende mensen die elkaar wel of niet kenden en de vraag was hoe begin je zo’n feestdag op een manier dat de stemming er snel in zit. Door de trommels, het ritme, het enthousiasme en doordat iedereen mee kon doen, ontstond er meteen een goede sfeer. De workshopleiders waren duidelijk ervaren en betrokken met overtuiging mensen bij de workshop op een leuke manier.
Inhoudelijk hebben we er ook nog wat van opgestoken. Leuk!
Hanneke Beld Opening Iewan Strowijk Nijmegen

Tijdens het organiseren van ons jaarlijkse zomerfeest op het kinderdagverblijf leek het ons leuk de kinderen op een Djembé te laten trommelen. We hadden dit jaar het thema : Tropisch zomerfeest.Helaas liet de zon zich die dag niet zien maar door de workshop van MudansA kreeg ons zomerfeest toch een Tropisch tintje! Er werd een gezellige kring gecreëerd met stoeltjes en de Djembés stonden klaar. Ouders, kinderen en medewerkers ze vonden het allemaal fantastisch en deden dan ook enthousiast mee! Top gedaan!
Debora – werkzaam KION – kinderdagverblijf Triade

We zijn zeer tevreden over de drumsessie op de landelijke open dag COA in samenwerking met de Vrolijkheid
Bezoekers en bewoners deden met veel plezier hier aan mee.
De muziek en het samen lachen zorgde voor veel saamhorigheid.
Het was een fijne dag om na terug te kijken.
Abier – Coördinator – Stichting de Vrolijkheid

Ik was op zoek naar een leuk evenement, voor een erg gevarieerde groep. Via via kwam ik bij MudansA terecht. Wat een feest! Het overleg verliep soepel, ze dachten echt met me mee. De dag zelf was fantastisch. Twee enthousiaste mannen brachten ons helemaal in de Afrikaanse sferen. Ze creëerden zo’n relaxte stemming dat iedereen mee durfde te doen en zich durfde te laten gaan.
Je kon zien dat de mannen het zelf ook heel erg naar hun zin hadden. Er was veel interactie met de groep. Er werd door iedereen enorm veel gelachen.
Karlijn van Lith – Organisatie – Elfkroegentocht Cuijk

 Zo! dat was een lekkere binnenkomer op ons feest: Mudansa met een schijnbaar onuitputtelijke voorraad djembe’s bracht een vrolijke en laagdrempelige workshop.Ik zat daar en was gelukkig. Even helemaal niet denken, al mijn lijstje uit mijn hoofd, na al dat geregelneef en pas straks bardienst hebben. Nu gewoon lekker trommelen, luisteren en nadoen, kicken omdat het meteen lekker klinkt zo met z’n allen. Verbroedering want niemand doet het fout en ik lach: eindelijk lekker trommelen en verder niets. Energie gaat weer stromen en alle stress weg. Tsja…. wat ze zeggen over in het hier en nu komen? al die clichés zijn waar.Goede humor zeer uitnodigend maar niet klef
Marjanne Marinissen Opening Iewan Strowijk Nijmegen

“MudansA knows exactly how to transfer their own passion and energy to their participants. It’s amazing how fast drumming together creates this energetic atmosphere of joy and hilarity!”
“MundansA weiß genau wie sie ihre eigene Leidenschaft und Energie auf ihre Teilnehmen übertragen können. Es ist faszinierend wie schnell gemeinsames Trommeln diese dynamische Atmosphäre aus Freude und Ausgelassenheit kreiert! “”MudansA weet precies hoe ze hun eigen passie en energie kunnen overdragen aan hun deelnemers. Het is indrukwekkend hoe snel gezamenlijk drummen deze dynamische sfeer uit blijdschap en uitgelatenheid creëert.Het combineren van drummen en uitroepen ( “uh, ah” en zo) maakt de mensen wat losser en haalt ze uit hun “Comfort Zone””
Corinna Schüler Radboud Happiness

 De opening van ons UNESCO-kick off was zeer geslaagd dankzij deze fantastische openingsact .
De interactie met het publiek en het opzwepende ritme was ERRUG leuk….
Enorm bedankt voor de prettige samenwerking…
Baukje Broekhoff – Afdelingsleider – MaasWaalCollege

MudansA djembe en boddyperscussion swingt op actiedag Stick2Uganda CLV
Dank voor jullie professioneel en voor leerlingen inspirerend optreden op de actiedag voor Stick2Uganda. Een actiedag waarop leerlingen en medewerkers van het Christelijk Lyceum Veenendaal hun betrokkenheid en bewogenheid tonen bij projecten in Oeganda. MudansA heeft in verschillende sessies 750 leerlingen en docenten met ritme hiervoor letterlijk in beweging gekregen.
Cees Gouw Docent Bewegingsonderwijs Christelijk Lyceum Veenendaal

“De kinderen hebben genoten van erg inspirerende workshops. Ze hebben muziek gemaakt met waardeloos materiaal en dat klonk prachtig. Ook de afsluiting met alle kinderen van De Aldenhove en met een grote groep ouders was geweldig! Uiteindelijk deed iedereen mee!”
Yolande Hartkamp – Directrice – De Aldenhove

“Een workshop van het MudansA is een evenement om nooit te vergeten, origineel, onderscheidend en met een dynamiek waar iedereen heel veel energie van krijgt! Ik kan het iedereen van harte aanbevelen! De manier waarop Patrick met de kinderen om ging, hij wist ze er helemaal bij te betrekken en het voor hen een event om nooit te vergeten te maken”
Janine de Laat – Communicatie en PR Adviseur – The Colour Kitchen – Amsterdam 

“Afgelopen Donderdag is de workshop Djembe op onze school geweest voor onze jongeren. De workshop is gehouden in 2x met zo’n 50 personen.
Hiervoor was de grote sporthal vrij gemaakt. 
De workshop is zeer goed verlopen, erg gezellig en ongedwongen. Er werd goed met onze jongeren omgegaan. Ze werden met de juiste toon aangesproken. Iedereen was erg tevreden.”
Laura van Bruchem – Dir secretaresse CKV coordinator – Rentray Suringarschool vso-zmok Eefde

 “Wat een geslaagde drumcircle was dit, zeg! Heb ervan genoten. Grote opkomst met mensen overal vandaan, van absolute beginners tot aan vergevorderden en dan het vakmanschap en de clownerie van Patrick die dat allemaal samen brengt en voor iedereen interessant houdt. Leuk ook dat Max erbij was met zijn eigen inbreng en enthousiasme, en daar bovenop nog eens de komst van Ndingo die met zijn tomeloze energie iedereen steeds weer een enorme smile bezorgt tijdens het spelen. Heerlijk! Zie nu al uit naar de volgende keer.”
Loes Orsel